Translate

Creative Commons

dilluns, 21 d’abril del 2014

Vichyssoise light

La Vichyssoise light, és un sopar o entrant molt suau, ràpid i fàcil de fer, es pot menjar fret o calent i és apte per a tota la familia. Jo, aprofito el dia que faig el brou depuratiu i faig la Vichyssoise amb les verdures del brou.

Crema de Puerros

Ingredients: 

2 o 3 Porros
1 o 2 Cebes
Una mica de Julivert
Oli d'oliva verge extra preferentment premsat en fred.
Sal, (no recomanada a menors d'un any) preferentment  iodada (a mi m'encanta amb una mica de sal d'herbes Herbamare, li dona un toc genial)
Pebre
*opcional, jo no hi poso res, però per ordre de preferència,1/2 got de llet vegetal o 1/2 got de llet de vaca, o 1 formatget light!


  • Es posen tots els ingredients tallats a bullir en aigua durant una mitja hora sense afegir oli ni sal. (també es poden fer al vapor o amb el lekue)
  • Un cop fet, es colen i s'afegeix una mica de sal i pebre, es trituren molt bé fins que quedi una massa fina. (Si decideixes posar llet o similars ara és el moment) 
  • Un cop servit al bol, decorarem amb una mica de sal, pebre i un rajoli d'Oli d'oliva verge extra. 

Ja veureu que se'ns posa de meravella!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada